Hotelliravintolan sisustus – Breakfast & Lunch

Hotellin aularavintolaan toteuttamassamme sisustuksessa puu tuo mielenkiintoista kontrastia muiden materiaalien rinnalle.

Joensuun keskustan hotelli Greenstarissa asiakkaat saavat nauttia aamukahvinsa ja lounaansa uniikissa sisustuksessa, jossa puu, metalli ja rohkeat värivalinnat muodostavat ilmeikkään kokonaisuuden. Sisustussuunnittelupalvelu Nurkanvaltaajien Joonas Korhosen kädenjälki näkyy täälläkin, ja me olimme mukana toteuttamassa pöytiä, ruokalinjastoja ja tilanjakajaelementtejä.

Ympäristöasiat ja kierrätys ovat tärkeitä teemoja Greenstarissa, joten projektimme alkoi jo olemassa olevien tuolien tuunaamisella uuteen uskoon. Lisäksi valmistimme entisiin pöydän runkoihin uudet pöydänkannet, luonnollisesti kierrätysmateriaalista nekin – käytimme nimittäin muistakin projekteista tuttua paikallisen, vuosikymmeniä sitten puretun uittotuvan patinoitunutta seinälankkua.

Pesälän pajan kanssa yhteistyössä valmistimme tilanjakajat, joihin tuli Samin valmistama metallirunko ja meiltä vaneriset laatikot. Kiinteä ruokalinjasto, joka verhoiltiin projektiin varta vasten tilatulla aaltoilevalla mäntypaneelilla, on kokonaan meidän suunnittelukynästämme lähtöisin. Samoin suunnittelimme ja toteutimme liikkuvan ruokalinjastovaunun, sekä muutaman korkean baaripöydän Pesälän jaloilla.

Puun luonnonläheinen pinta toimii vastapainona sileälle ja kantikkaalle metallille ja tuo viihtyisyyttä aamiais- ja lounashetkiin.

Sisustussuunnittelu: Joonas Korhonen | Nurkanvaltaajat
Metalliosat: Sami Hyvärinen | Pesälän Paja
Tekninen suunnittelu ja toteutus: Puuartisti
Valokuvat: Joona Kotilainen | Markkinointitoimisto Tovari