Ravintolan terassikalusteet – Local Bistro

Lehtikuusesta valmistamamme terassikalusteet tuovat kaupunkiympäristöön kesäisen keskieurooppalaista tunnelmaa.

Joensuun ydinkeskustassa, upouuden modernissa pankkitalossa sijaitsevan ravintola Local Bistron terassille haettiin terassikalustusta, joka sopisi urbaaniin ympäristöön ja toisi rentoa keskieurooppalaista terassitunnelmaa keskelle kävelykatua.

Tähän haasteeseen vastaten sisustussuunnittelupalvelu Nurkanvaltaajien Joonas Korhonen suunnitteli sisustuksen, johon meidän valmistettavaksemme tulivat pöydänkannet, puusohvat, ulkobaaritiski sekä terassin päätyelementteinä toimivat kookkaat kukkaistutuslaatikot.

Korhosen suunnitelman pohjalta sovelsimme pöydänkansien tekosuunnitelmat ja kiinnitysratkaisut, ja verstaallamme syntyi 18 kappaletta rimoitettua pöydänkantta, jotka sovitimme valmiille valurautaisille jalkaosille. Samalla rimoitussysteemillä valmistimme myös kukkalaatikot ja metallirunkoiset sohvat.

Materiaalina oli vähäoksainen lehtikuusi, joka on itsessään säänkestävää eikä näin ollen vaatinut pintakäsittelyä. Ajan mittaan kauniisti harmaantuvaa materiaalia voi toki käsitellä myöhemminkin.

Suunnittelu: Nurkanvaltaajat ja Miikka Kotilainen
Metalliosat: Pesälän Paja
Toteutus: Puuartisti
Valokuvat: Joona Kotilainen | Markkinointitoimisto Tovari