ETSIMME PUUNTYÖSTÖN RAJOJA

Puuartistin tehtävä on etsiä puuntyöstön rajoja. Haastamme jokaisessa projektissa itsemme etsimään erilaisia ratkaisuja kauniin lopputuloksen saavuttamiseksi. Sytymme vaikeista kohteista ja haastavista projekteista, siksi niitä etsimme. Jos sinulla on mielessäsi projekti, johon massiivipuu voisi tuoda ratkaisun, ota yhteyttä meihin. Ideoidaan yhdessä, miten ongelma saadaan ratkaistua!

ETSIMME UUSIA ARTISTEJA

Puuartisti etsii jatkuvasti tiimiinsä uusia kyvykkäitä puuntyöstäjiä. Koulutuksellasi tai titteleilläsi ei ole niin väliä, mutta sinulla pitää olla kokemusta puuntyöstölaitteista ja -työkaluista, näyttöjä valmistamistasi huonekaluista tai rakenteista ja mikä tärkeintä, intohimoa puuntyöstöön ja puuhun materiaalina. Jos sinusta tuntuu, että sopisit osaksi tiimiämme, laita viestiä yhteydenottolomakkeella tai soittele Miikalle.

ETSIMME PUUMATERIAALEJA

Jos olet kaatamassa puita pihaltasi tai olet säilönyt vuosikymmeniä vanhaa puumateriaalia, ota yhteyttä meihin. Meillä saattaa olla tarvetta yksittäisille erikoispuille.

Etsimme mm. pihlajaa, kirsikkapuuta, omenapuuta, tuomea, jalavaa ja visakoivua (tyvimitaltaan min. 15 cm), lehmusta, vaahteraa, tammea, poppelia, raitaa ja tervaleppää (tyvimitaltaan min. 25 cm), lehtikuusta (tyvimitaltaan min. 40cm) ja koivua (tyvimitaltaan min. 50cm).

Meitä ei haittaa, vaikka puun runko ei olisi suora, puussa olisi pientä värivikaa tai vähän lahoa sisällä. Voimme käydä hakemassa kaadetut puut pois, rungot mahdollisimman pitkinä. Polttopuumittaisesta puusta emme oikein voi tehdä mitään. Korvauksesta sovitaan tapauskohtaisesti.

Auta meitä etsinnöissä, ota yhteyttä!

  • Max. tiedoston koko: 128 MB.